eCLEAN TERMÉK KATEGÓRIÁK - EGYEDILEG FEJLESZTVE

Zsírtalanítók

Alacsony sótartalmú, jól szennyvízkezelhető, környezetbarát termékek. A sótartalmú /foszfát, lúg stb./ alapoldatokat különválasztottuk a mosó-passziváló komponensektől, a takarékosabb felhasználás, valamint a kezelendő alapfém /alumínium, réz/ felületi elszíneződése, bemaródása elkerülésére.

Passziválók

Olajmentes, szerves alapú átmeneti korróziógátló szerek. Egylépcsős mosás esetén a zsírtalanító fürdőbe, többlépcsős berendezés esetén az utolsó öblítőben kell alkalmazni. Lehetővé teszi az alkatrészek átmeneti tárolását száraz fedett helyen, a műveletközi mosás után. Végső, szállítás előtti mosásnál az alkatrészek korrózió elleni védelmét csak megfelelő csomagolással együtt biztosítja.

Utóöblítő – passziválók

Öblítés után csökkenti az alkatrészeken a felületi vízfilmet, elősegíti a keskeny furatokból a víz kifolyását, ami gyorsabb, energiatakarékos szárítást tesz lehetővé.

Additívok

Szennyvízkezelő, vízkezelő berendezésekhez, a pH beállításhoz szükséges sav, lúg oldatok.

Takarítószerek

Gépi felmosók

„A” komponens
A különböző /-beton, epoxi, poliuretán, stb. / takarítandó padlózat vegyszerállóságának /-elszineződés, mattulás / megfelelően kell az adagolási mennyiséget megválasztani. Előzetes próba minden esetben szükséges!

„B” komponens
Felületaktív anyagokat tartalmazó, csökkentett habzású vegyszer. A szennyeződés mértékének megfelelően kell adagolni.

Kézi felmosók

Környezetbarát, az egészségre ártalmazó vegyszereket nem tartalmas ipari takarítószer. A felületi szennyeződés mértékének megfelelően kell adagolni.

Géptisztítók

Olaj, zsír, vízkő eltávolítására a berendezések felületéről.

Pácolók / rozsdaeltávolító / vízkőoldók

Szerves savak, inhibítor, felületaktív anyagok keveréke, rozsda, vízkő eltávolítására, tisztító, mosó. Klór-és szulfátmentes, nem tartalmaz szervetlen savakat. Inhibitor tartalma miatt nem oldja az alumíniumot, ezért alumínium vízhűtők vízkőeltávolítására is alkalmas.